Звезда је живот – емисија са душом на Звезда ТВ

265

Емисија „Звезда је живот“ формат је на Звездиној телевизији која на веома интересантан начин говори о познатим звездашима, њиховим љубавима према нашем клубу прожетим кроз остварење у другим професијама где су дотакли сам врх.

Аутор Градимир Бранковић имао је више разлога да прву у низу емисија „Звезда је живот“, која се на програму емитује петком од 21 час, започне са Зораном Кикијем Лесендрићем, фронтменом групе „Пилоти“ за кога је љубав „само две речи…“ – рокенрол и Црвена звезда.

Ми смо већ трећа генерација звездаша, мене је отац по рођењу још 1961. одмах учланио у клуб и та љубав је негована – рекао је Кики.

Открио је фронтмен „Пилота“ како је Пожешка улица делила звездаше и оне који навијају за супротан табор, на који начин је спајао љубав према Звезди и музици, зашто су листом сви из његовог бенда навијали за црвено-беле. На стадион ЈНА није ишао јер је за њега само Маракана била величанствена, објаснио је и зашто је Душан Дуле Савић био његов омиљени играч.

Пре четири године подарио је клубу песму „Небо нека се отвори поново“ која је брзо освојила све навијаче.

Посебан печат тој песми дали су Делије, пре свих Влада Шавија јер су они сели и написали речи. Ја сам их само уклопио у аранжман и ову песму људи често траже да одсвирам – открио је Кики.

Емисију „Звезда је живот“ погледајте и на нашем главном „Јутјуб“ каналу, а сутра од 21 час на Звезда тв имаћете прилику да погледате шта Црвена звезда значи за доајена нашег глумишта Власту Велисављевића.

Претходни текстГаврић: Радујем се сарадњи са Станковићем
Следећи текстПораз у првој утакмици у 2020.години