Направимо опет амбијент за памћење, навијајмо фер и коректно!

56

Кошаркаши Црвене звезде мтс отварају календарску годину први од свих клубова у Евролиги и међу српским клубовима у свим такмичењима.

Већ вечерас у Београд стиже екипе Бајерна, која ће бити гост у „Штарк Арени“ од 19 часова у првој утакмици Евролиге која ће бити одиграна у 2020.години.

Београд и навијаче Црвене звезде очекује још један спектакл, и још једна велика утакмица попут многих које су црвено-бели играли у време Новогодишњих празника претходних година.

Међутим, КК Црвена звезда подсећа да је наш клуб и ове године био предмет великих казни од стране дисциплинског судије Евролиге, и још једном апелује на све да дођу раније у халу, и посебно да не заузимају пролазе и степеништа.

Посебно подсећамо све Звездаше да никако не бацају никакве предмете у терен, не вређају противника, не нападају и не вређају службена лица која су на било који начин ангажована на утакмици 17.кола Евролиге.

Клуб подсећа да је због свих прекршаја ове сезоне кажњен по више основа преко 50 хиљада евра од почетка сезоне! Та сума већ озбиљно ремети нормално функционисање клуба и доводи нас у опасност да свака наредна казна буде вишеструко већа сходно дисциплинском правилнику Евролиге!

Такође, КК Црвена звезда подсећа да у “Штарк Арена” није дозвољено пушење, и да због тог прекршаја клуб такође може бити кажњен.

Направимо још један амбијент и атмосферу за памћење по коме је КК Црвена звезда већ препознатљива у Евролиги!

Будите уз црвено-беле и помозите нашем тиму да дође до нове – осме победе у Евролиги!!!

Претходни текстДан када је пала Барселона
Следећи текстНека се по јутру дан познаје – Црвена звезда прегазила Бајерн!