Звезда ТВ | Деки се вратио кући

77

Нову епизоду серијала Звезда ТВ обележило је представљање новог шефа стручног штаба Дејана Станковића. Повратак прослављеног фудбалера у Црвену звезду изазвао је велику радост свих звездаша.

Црвена звезда именовала је Дејана Станковића за новог шефа стручног штаба. Прослављени везиста који је забележио бројне успехе током сениорске каријере биће нови покретач Звездиних успеха у наредне две и по године. У Црвеној звезди је одиграо 148 утакмица рачунајући и пријатељске сусрете. Укупно 114 званичних утакмица за црвено-беле на којима је постигао 38 голова. Први гол у црвено-белом дресу постигао је 1995. против Будућности из Подгорице и оборио тадашњи рекорд Драгана Џајића који је до тада био најмлађи стрелац у клупској историји. Станковић је са Звездом те сезоне играо на седам утакмица и освојио дуплу круну. Станковић је 1997. постао најмлађи капитен Црвене зведе и најбољи фудбалер у домаћем првенству.

Како и сам каже – Црвена звезда га је послала пре 22 године у једну мисију – да се врати кући једног дана – и он се вратио, да буде нови покретач нашег клуба. Деки, добро дошао кући!

Погледајте у новој епизоди Звезда ТВ-а како је Дејан Станковић провео први дан у нашем клубу као тренер, шта је говорио на конференцији, као и остале детаље које ће му сигурно остати заувек у сећању.

Претходни текстЛука Ристић освојио бронзу на Првенству Европе
Следећи текстWABA У17: „Дупла победа“ за крај године