Црвена звезда мтс дочекује Олимпијакос

55

Кошаркаши Црвене звезде мтс допутоваће из Москве у четвртак у вечерњим часовима, а већ у петак очекује их нова утакмица Евролиге, дуел 15.кола са Олимпијакосом.

Црвено-бели су поново у жестоком ритму, имају само један дан и два тренинга да се припреме за дуел са грчким представником који је након продужетка и велике серије савладао екипу Химкија у Пиреју.

Тренер КК Црвена звезда мтс Драган Шакота:
Тим Олимпијакоса је прављен за велика ствари, играју само Евролигу, довољно је погледати ростер , очигледно нису испунили очекивања , али гледајући потенцијал, имају свешто треба, могу да добију свакога што су и показали у неколико наврата. Са друге стране, имамо две утакмице у два дана, и то је проблем који не може да предвиди ће екиупе одиграти ову утакмицу. Наш циљ је да одиграмо боље и паметније и напредујемо као тим, што је главни циљ – рекао је тренер црвено-белих који ће на дан утакмице одредити екипу која ће истрчати на паркет „Штарк Арене“.

Огњен Добрић:
Очекује нас још један тешка утакмица у напорној недељи, али идемо даље, нема времена за дубље анализе утакмице у Москви, сва пажња усмерена је на припрему наредне утакмице у Београду. Олимпијакос добро познајемо, знамо и одакле прети највећа опасност, осовину представљају искусни грчки играчи, Спанулис, Принтезис, Папаниколау,ту је сада и Кониарис, уз нашег репрезентативца Милутинова који је међу најбољим центрима Европе, а ове године добро игра и Брендон Пол. Играли смо са њима две пријатељске утакмице пред почетак сезоне, али сада изгледају другачије, променили су тренера, и након великог преокрета против Химкија, сигурно у добром расположењу долазе у Београд. Међутим, верујем да можемо да одиграмо добро, на првом месту чврсту одбрану, и уз подршку са трибина верујем да можемо до шесте победе.

Утакмица Црвена звезда мтс – Олимпијакос игра се у петак од 19 часова у „Штарк Арени“. Продаја карата за ову утакмицу обавља се у свим пословницама „Tickets.rs“ од уторка.

Претходни текстЗвездини футсалери тријумфовали на хуманитарној турнеји за трогодишњу Ивану
Следећи текстНенадић на позајмици у Меги