Дајте крв, будите хумани и гледајте утакмицу са Олимпијакосом!

22

Традиционална акција “Црвено-бела крв” биће поново организована, овога пута у уторак 17.децембра поново на традиционалном месту – у Медија центру стадиона “Рајко Митић”.

Нова хумана акција ће трајати од 10 до 18 часова.

Овога пута сви навијачи који буду дали крв – добиће улазнице за кошаркашки меч Црвене звезде и Олимпијакоса у Евролиги која се игра у петак 20.21.2019.године од 19 часова у “Штарк Арени”.

КК Црвена звезда мтс који се увек радо одазивао и помагао у оваквим друштвено-корисним акцијам,а подсећа да уз могућност да неком спасите живот, овога имаћете прилику да помогнете и нашим кошаркашима да остваре што бољи резултат против Олимпијакоса.

Нове залихе крви су увек неопходне, а свака претходна акција прикупљања крви је имала изузетан одзив, па КК Црвена звезда позива све који могу и хоће да дају крв, да тако буде и овога пута!

Крв могу да дају све особе узраста од 18 до 65 година. Потребно је да буду здраве, наспаване, да обедују пре давања крви и да не буду под дејством алкохола или неких других опијата. Интервал између давања крви треба да буде три месеца за особе мушког, односно четири за особе женског пола.