Дајте крв, будите хумани и гледајте утакмицу са Олимпијакосом!

34

Традиционална акција “Црвено-бела крв” биће поново организована, овога пута у уторак 17.децембра поново на традиционалном месту – у Медија центру стадиона “Рајко Митић”.

Нова хумана акција ће трајати од 10 до 18 часова.

Овога пута сви навијачи који буду дали крв – добиће улазнице за кошаркашки меч Црвене звезде и Олимпијакоса у Евролиги која се игра у петак 20.21.2019.године од 19 часова у “Штарк Арени”.

КК Црвена звезда мтс који се увек радо одазивао и помагао у оваквим друштвено-корисним акцијам,а подсећа да уз могућност да неком спасите живот, овога имаћете прилику да помогнете и нашим кошаркашима да остваре што бољи резултат против Олимпијакоса.

Нове залихе крви су увек неопходне, а свака претходна акција прикупљања крви је имала изузетан одзив, па КК Црвена звезда позива све који могу и хоће да дају крв, да тако буде и овога пута!

Крв могу да дају све особе узраста од 18 до 65 година. Потребно је да буду здраве, наспаване, да обедују пре давања крви и да не буду под дејством алкохола или неких других опијата. Интервал између давања крви треба да буде три месеца за особе мушког, односно четири за особе женског пола.

Претходни текстНајбољи из Омладинске школе
Следећи текст„Црвено-бела крв“ сутра на Маракани