Крај још једне успешне године!

103

Традиционалном свечаношћу „Црвено-бело вече“ у београдском хотелу “Хајат” обележили смо крај веома успешне године у којој смо освојили 30. титулу првака Србије и други годину узастопно играли групну фазу Лиге шампиона. Такође, прогласили смо и најбоље у години за нама.

Шампион Србије је успешну годину обележио церемонијом на којој су проглашени најбољи фудбалери у свим категоријама и где је направљен својеврсни резиме црвено-белог пута до трофеја Суперлиге и групне фазе Лиге шампиона. Уз присуство многобројних званица, легенди клуба, али играча прославили смо успешну годину за нама.

Генерални директор Црвене звезде Звездан Терзић обратио се присутнима и пожелео много среће и у наредном периоду.

Желим да честитам свим запосленима на свему што смо урадили у години за нама и да пожелим све најбоље и у периоду који нас очекује. Ова друга година заредом биће златним словима уписана у историју нашег клуба. Имамо много разлога за славље и верујем да ће их бити још више – истакао је Терзић.

Уз кадрове наших успеха током читаве године, а уз пригодне говоре председника Светозара Мијаиловића, почаносг председника Драгана Џајића, спортског директора Митра Мркеле и на крају шефа стручног штаба Владана Милојевића, као и доделе годишњих признања, употпунили смо наша остварења у протеклих 365 дана и пожелели да наредна буде још боља.

Легенда нашег клуба Владимир Петровић Пижон предао је награде најбољим играчима Омладинске школе, док је стрелцу најлепшег гола у 2019. години, у избору навијача, Антонију Томанеу награду предао Бошко Ђуровски.

Почасни председник Драган Џајић уручио је Милану Борјану награду за најбољег играча ове годину у избору екипе Владана Милојевића.

Додељене годишње награде:

Милан Борјан – најбољи играч по избору саиграча;
Антонио Томане – најлепши гол;
Лука Ђорђевић – најбољи млађи пионир;
Јован Мијатовић – најбољи пионир;
Марко Лазетић –најбољи млађи кадет;
Владимир Милетић – најбољи кадет;
Александар Лукић – најбољи омладинац.

Претходни текстТерзић: Градићемо нови стадион
Следећи текстТерзић: И 2019. била је историјска