Милојевић: Навијачи, дођите да крунишемо јесен

60

Шеф стручног штаба Црвене звезде Владан Милојевић изнео је очекивања пред заосталу утакмицу 6. кола Суперлиге против Чукаричког, која је уједно и последња ове године, а која се игра сутра од 15 часова на стадиону „Рајко Митић“.

– Играмо последњу утакмицу у овој години и у овом делу против озбиљног ривала. Без обзира што је заостало коло свакако је дерби. Играмо против екипе која је сјајна ове сезоне у свим сегментима. Од почетка сезоне имају континуитет резултата.Веома су добар спој младих и искусних играча. Свакако тренер Веселиновић има велики утицај на њиову игру и створио је једну добру хемију у екипи. Оно што је позитивно код екипе Чукаричког је то што имају доста младих играча који су преузели терет носилаца игре. Ту су и они искуснији који су оставили велики траг у нашем фудбалу попут Кајевића, Доцића, Луке Стојановића.. Међутим, ми морамо да се спремимо на најбољи могући начин. Видећемо данас на тренигу на кога могу да рачунам. Верујем да ће наши навијачи доћи у што већем броју, као и да ову полуезону завршимо на најбољи могући начин.

Похвалио је Милојевић екипу Чукаричког и због тога што се опредељују и указују шансу младим фудбалерима.

– Они имају плејаду младих, веома добрих играча. Ове сезоне играју сјајно, има ту занимљивих играча. Екипа Чукаричког је скуп великих талената попут Бирманчевића, Шапића, Ковача, Ђорђевић, Видосаваљевић и доста те деце због мог претходнох ангажмана у Чукаричком познајем и знам како се ради са њима.

Истакао је Милојевић да би волео да види пуне трибине и да тиме и навијачи заокруже одличну полусезону.

– Ми не можемо да се жалимо на наше навијаче који су ту увек уз нас. Очекујем да дођу у што већем броју. Надам се да ће време бити лепо и да направимо сјајну атмосферу. Последња је утакмица и мислим да смо у овој полусезони направили доста добрих ствари и треба да је заједно крунишемо победом.

Осврнуо се Звездин стратег на феноменалан успех наших омладинаца као и добијање специјалне награде поводом акције „Црвено-бела крв“.

Честитао бих нашим омладинцима пролаз даље у нокаут фазу. Велики упех, свим људима који воде омладински погон, тренерима и играчима стварно одајем признање јер су направили феноменалну ствар. Поред првог тима Графичара који је освојио јесењу титулу, мислим да радимо велику ствар. Такође, честитам и нашим навијачима на њиховој “титули”, добијањем специјалног признања за давање крви коју су добили од Института за трансфузију крви. Желим да их позовем још једном и да у уторак поново покажемо велико срце.

Претходни текстШакота: Максималан опрез у Задру, сада је свака важна
Следећи текстПобеда Црвене звезде у „ONE TEAM“ утакмици