Милојевић: Поносан на екипу

68

Утиске након сусрета у Атини у ком је наш тим поражен 1:0 од Олимпијакоса, изнео је шеф стручног штаба Црвене звезде Владан Милојевић.

Хтео бих да честитам Олимпијакосу на победи и да им пожелим пуно среће у Лиги Европе. Наше путовање се данас завршило у 87. минуту. Поносан сам на играче, из разлога што је све стало у један меч. Дошли смо да одиграмо добру утакмицу. Знали смо одакле прети највећа опасност Олимпијакоса и успевали смо да то неутралишемо. У оваквим мечевима морате да имате и среће. Кад се све подвуче, два пенала су одлучила меч. Ми наш нисмо искористили, они јесу и то је читав утисак данашње утакмице.

Осврнуо се Милојевић на ситуацији у групи Б.

Од почетка смо знали ко је фаворит и било је питање ко ће се борити за треће место. Треба имати на уму да овде значајну улогу има буџет, а да наш тим не предњачи у односу на конкуренте. Штета што нисмо освојили више бодова, али шта је ту је.

Говорио је шеф стручног штаба нашег тима и о посебном односу Црвене звезде и Олимпијакоса.

– Изузетна атмосфера. Срећан сам што сам имао прилику да то доживим на оба стадиона и у Београду и у Атини. За понос је чињеница да постоје велика љубав и пријатељство између ова два тима. Ми смо један народ, православни, нас само раздваја језик, али ни то није препрека. Моја деца су изузетно везана за Грчку.

Преузео је Владан Милојевић одговорност за вечерашњи пораз.

Одговорност је моја. Преузимам је и немам проблем да то кажем. Сад кад се заврши полусезона, правићемо анализу. Видим да се то потенцира. Разговараћу са управом, ако сам одговоран, напустићу клуб. Звезда је одувек била мој сан, али сам свестан да тренери долазе и одлазе – рекао је Милојевић.

Претходни текстПораз Звезде у Бањалуци
Следећи текстДегенек: Све је ово фудбал