Иза југа Маракане – Седамдесет голова млађих пионира

98

Дечаци рођени 2006. и 2007. године који наступају под командом Милорада Вилотића били су врло ефикасни током јесењег дела шампионата и постлигли чак 72 гола.

Управо то је најважније. Резултат није битан, већ начин на који се он постиже. Важно је да они примењују ствари које радимо на тренингима и да кроз то напредују. Тренирам врло талентовану групу фудбалера састављену од дечака рођених 2006. и 2007. године. Окосницу чине млађи, јер је идеја клуба била да најталентованија деца играју са старијим узрастом и да се већ на тај начин суочавају са физички јачим противницима, што се показује као прави пут. Најмлађи смо у лиги, али одлично напредујемо из меча у меч.

Ситуација на табели је таква да су наши млађи пионири трећи, али Вилотић је задовољан игром и напретком коју бележе његови пулени.

Изузетно сам задовољан урађеним. Од дана када смо се скупили па до последње утакмице у полусезони, све је било у најбољем реду. Све оно што смо планирали и што деца у овим годинама развоја треба да ураде, успели смо да спроведемо у дело и то је важније од ситуације на табели.

Не одустаје шеф стручног штаба млађихи пионира од планова који су зацртани пред почетак сезоне.

Сви дечаци су показали напредак ове полусезоне. Клуб је увидео да може да рачуна на њих у будућности и то нам је стимуланс да радимо још више. Очекујем да на пролеће наставе у овом темпу, те да још више напредују у сваком смислу – подвукао је Вилотић и похвалио свој стручни штаб састављен од: Бојана Маћешића (помоћни тренер), Славена Проговечког (тренер голмана) и Николе Серпака (кондициони тренер).

Најбољи стрелац екипе је Лука Ђорђевић, дечак рођен 2006. године, док је први асистент, годину дана млађи Андрија Максимовић.

1. Партизан- 13 победа и два ремија- 41 бод (гол разлика 79:10)

2. Чукарички- 13 победа и два пораза- 39 бодова (гол разлика 77:8)

3. Црвена звезда- 10 победа, три ремија и пораз- 33 бода (гол разлика 72:7)

Претходни текстДегенек: Све је ово фудбал
Следећи текстБабић и Благојевић: Припадамо Лиги шампиона