Омладинци: Веровали смо у успех

74

Јуниори нашег клуба савладали су Олимпијакос у Атини резултатом 1:0. Питање победника решио је Андрија Радуловић голом у 41. минуту меча, чиме је обезбеђено европско пролеће за наше бисере који су сагласни око тога да су веровали у то да могу да остваре овакав успех.

Још увек се утисци нису слегли. Мислим да нисмо свесни какав смо успех постигли. На почетку сезоне је ретко ко веровао у нас, али успели смо да се изборимо с тим. Ништа није случајно. Идемо на паузу да се одморимо и радујемо се наставку такмичења. Срећан сам што сам постигао погодак, али најважније је да смо прошли даље. Била је ово тешка група, ови резултати су велика ствар – рекао је Радуловић.

Поносан на саиграче је и капитен нашег омладинског тима и први стрелац екипе- Борисав Бурмаз.

Сви смо презадовољни, завршили смо полусезону на најлепши могући начин. Феноменалан је осећај проћи групу у Лиги шампиона. Радили смо вредно за то, борили се и од првог дана веровали у ово. Ишли смо на победу у свакој утакмици и на крају смо заслужено прошли даље. Видели смо да је тешка група, али нисмо се плашили никога. Идемо на одмор насмејани, а онда се враћамо да завршимо оно што смо започели – истакао је Бурмаз.

И вечерас је Андрија Катић остао несавладан и показао да је један од најталентованијих голмана у држави.

Утисци су фантастични. Одиграли смо феноменалну утакмицу, били смо веома дисциплиновани и тактички пружили сјајну партију. На крају смо заслужено тријумфовали и идемо у наредну фазу такмичења. Веровали смо сви у ове успехе и то је кључно. Захвалио бих се и стручном штабу на свему што су урадили за нас до сад. Ово је Лига шампиона, ново искуство за нас, висок интензитет фудбала, чврсти дуели, али смо показали да припадамо овде – подвукао је Катић.

Претходни текстЂорђевић: Деца су направила чудо
Следећи текстОлимпијакос – Црвена звезда 1:0 (0:0)