„One Team Games“ – Црвена звезда мтс

76

Утакмице 13.кола Евролиге и 9.кола Еврокупа ове године биће у потпуности посвећене програм друштвене одговорности “ONE TEAM” који за циљ има побољшање квалитета и услова живота хиљада људи са посебним потребама и социјално угрожених група људи.

КК Црвена звезда мтс угостиће у четвртак екипу Басконије Гастеиз у утакмици 13.кола Евролиге. Наш клуб који врло активно учествује у свим друштвено-одговорним акцијама и активностима, не само у онима који су везани за ЕЛ, и ове године ће бити један од промотер ових акција које су врло важне за наше друштво и помоћ свим лицима са посебним потребама, и свим припадницима угрожених социјалних група.

И ове године, КК Црвена звезда мтс све активности у циљу промоције “ONE TEAM” програма обавиће уз велику помоћ свог вишегодишњег партнера Специјалне Олимпијаде.

У овогодишњем издању „One Team Games“ учествоваће сви клубови који наступају у Евролиги и Еврокупу (42 укупно), а све активности пре и током утакмице још једном имају за циљ да навијачима дају бољи увид и схватање важности оваквог рада у локалним заједницама.

Учесници у локалним “ONE TEAM” програмима биће активни учесници званичног представљања стартних петорки, судија и званичног подбацивања лопте, на свакој утакмици Евролиге и Еврокупа током наредна три дана. Тако ће бити у 18.55 часова и у “Штарк Арени” пред утакмицу Црвена звезда мтс – Киролбет Басконија Гастеиз. Осим активности током паузе у полувремену, сви играчи и учесници утакмица обележиће ово коло и важност “ONE TEAM” програма на још један начин – сви ће носити плаве пертле на својим патикама са натписом “Сви смо ми један тим”.

Такође, сви играчи КК Црвена звезда мтс активно ће учествовати у додатној промо кампањи дан пре утакмице у “Штарк Арени” како би на још један начин помогли ову важну акцију за инклузију угрожених социјалних група у наше друштво.

КК Црвена звезда мтс активни је учесник свих активности “ONE TEAM” програма практично од његовог оснивања 2012.године, а у досадашњим акцијама учешће је узело скоро 20 хиљада људи.

Дођите да бодрите црвено-беле у важној утакмици Евролиге, која овога пута има и виши циљ!

Претходни текстСписак путника за Атину
Следећи текстИсторијат дуела Црвена звезда – Басконија