Томане: Један од најлепших голова у каријери

118

У стилу јужноамеричких мајстора фудбала, Звездин Португалац Антонио Томане, данас је ставио тачку на питање победника сјајним голом маказицама у утакмици 20. кола Суперлиге Србије против Спартака (3:1).

Феноменалан погодак и један од најлепших у каријери. Желим да се захвалим и капитену Марку Марину за одличну асистенцију. Није ми први пут да постигнем гол на овај начин. У каријери сам постизао голове на разне начине, па и маказицама. Пробао сам и у првом полувремену, међутим лопта је била мало висока, па је нисам захватио на прави начин – задовољно ће Томане.

Стрелац трећег гола истакао је да је ова победа изузетно битна за црвено-беле.

– Важна три бода. Овом победом смо осигурали јесењу титулу и веома сам срећан због тога. Разлика је евидентна и мислим да смо и овим тријумфом показали да смо најбоља екипа у Србији. Цела екипа се подигла после утакмице са Бајерном. Захвалио бих се и навијачима који су поново били уз нас свих деведесет минута.

Португалски нападач изнео је утиске пред одлучујући меч са Олимпијакосом у Лиги шампиона.

Најбитнија утакмица у сезони. Морамо бити максимално фокусирани и концентрисани, јер нас и победа и нерешено води ка европском пролећу. Очекујем другачију утакмицу него у Београду. Имали смо успоне и падове од тада, али спремно дочекујемо дуел са Олимпијакосом и верујем да ћемо обрадовати навијаче – закључио је Антонио Томане.

Претходни текстМилојевић: Томанеов гол преломио меч
Следећи текстЗвезда убедљива против лидера ИХЛ лиге у Љубљани