Дегенек и Гарсија усрећили малишане

59

Првотимци Црвене звезде су данас наставили акцију дружења са школарцима, а основце који похађају ОШ „Ђура Јакшић“ на Раковици обрадовали су Милош Дегенек и Матео Гарсија.

Првотимци шампиона Србије искористили су слободно време да обрадују најмлађе звездаше и позову их да вољеном клубу пруже подршку на утакмицама у завршној фази првенства.

Дефанзивац МИлош Дегенек и крилни играч Матео Гарсија су први пут били учесници већ традиционалне акције и овом приликом су преко 200 малишана обрадовали аутограмима, фотографијама и поклонима.

Девојчице и дечаци, па и они старији, у реду су чекали да се фотографишу са нашим првотимцима, а добили су и аутограме на специјално персонализованим картицама. Видно одушевлени, најмлађи школарци, обојили су своје двориште у бојама Црвене звезде.

Био је ово свакако дан који ће деца заувек памтити, а наши фудбалери су још једном имали прилику да уживају и осете колико их деца воле, свесни да им дружењем подстиче жељу за бављењем спортом, што је јако битно приликом одрастања.

Фудбалски клуб Црвена звезда се овом приликом захваљује свим запосленима у ОШ „Ђура Јакшић“ који су учинили све да и основци и фудбалери уживају.

Претходни текстНа данашњи дан – Савић утишао „Хајбери”
Следећи текстУ сусрет противнику – Спартак