Милојевић: Задовољан сам игром

31
Утиске поводом завршене утакмице у Лучанима у којој је Црвена звезда савладала домаћу Младост резултатом 1:0, изнео је шеф стручног штаба нашег тима Владан Милојевић.

– Добра и садржајна утакмица. Врло сам задовољан партијом мојих изабраника. Дошли смо да одиграмо квалитетно и савладамо Младост. Знали смо да ће нам за то требати много напора, концентрације и стрпљења, јер домаћин у последње време игра веома добро. Били смо свесни шта можемо да очекујемо од њих. Чврст блок и брзи играчи по боку, као и феноменална транзиција која је жаргонски речено „за уџбенике“. Морали смо то да неутралишемо. С друге стране, покушавали смо да створимо што више прилика и то је функционисало сјајно, пре свега у првих пола сата када смо могли да постигнемо неколико голова. Плашили смо се да нас не казне, поготово из прекида у којима су најопаснији.

У Лучанима је у току јучерашњег дана падао снег, тако да је терен био у нешто неквалитетнијем стању

– Тежак терен за све. Да се разумемо, стадион у Лучанима је сјајан за игру, али је пао снег и покварио услове. Међутим, како је нама, тако је и њима, али је чињеница да су играчи данас били под нешто већим оптерећењима. Младост је данас показала да је одлично припремљена екипа, парирали су нам тркачки целу утакмицу.

Поновио је Милојевић оно што често истиче, а то је да је прва следећа утакмица најважнија.

– Први следећи противник је увек у фокусу. Нас чека важна утакмица против Олимпијакоса, али најмање размишљамо о томе. И у Атини, као и у свакој другој утакмици ћемо покушати да дамо све од себе, али тренутно нам је Спартак у мислима – подвукао је Милојевић.

Претходни текстМладост – Црвена звезда 0:1 (0:0)
Следећи текстЕл Фарду Бен: Срећан сам због новог гола