Традиција непобедивости против Младости

55

Црвена звезда има позитиван скор против свих тимова у Суперлиги, а посебно против предстојећег ривала Младости из Лучана. У овом веку против екипе из Лучана наш тим је на 22 меча забележио 17 победа, пет ремија и ниједан пораз.

Изабранике Владана Милојевића у среду очекује меч 19. кола Суперлиге Србије против Младости у Лучанима. После тријумфа над екипама Радничког из Ниша и Вождовца (обе утакмице 2:0), црвено-бели ће на западу Србије имати прилику да наставе низ победа, као и да продуже традицију непобедивости против Младости из Лучана у 21. веку.

Од почетка новог миленијума, наш тим је одиграо 22 утакмице против Младости и забележио је 17 победа, а пет пута је било нерешено, уз гол разлику 50:20 у корист нашег тима.
Најубедљивију победу Звезде је остварила 1. априла 2018. године када смо у утакмици Суперлиге савладила Младост у гостима резултатом 5:2. Голове за црвено-беле постигли су Александар Пешић (2), Славољуб Срнић, Лука Илић и Срђан Бабић.

Последњи дуел одигран против Лучанаца завршен је победом нашег тима 2:0, уз поготке Милана Јевтовића и Милоша Вулића. Последних пет дуела на Маракани завршена су победом црвено-белих.

У среду од 15 часова наше фудбалере очекује нови тест против Младости, али и прилика да тим Владана Милојевића настави традицију непобедивости против екипе из Лучана.

Претходни текстЛазетић у одабраном друштву
Следећи текстЂорђевић: Европски потенцијал омладинаца