Павков дигао Лесковац на ноге

76

Делегација Црвене звезде посетила је Лесковац где је удружење наших навијача организовало четврто по реду Црвено-бело вече у овом граду.

Црвена звезда има фантастичну подршку. То се показује из утакмице у утакмицу на стадионима широм Србије и Европе. Ипак, љубав према црвено-белим бојама не исказује се само на трибинама. Веза између Делија и Звезде је много више од тога. Она је подршка у сваком тренутку, страст, радост, понос, љубав. Све то осетили смо на четвртој по реду свечаности под називом „Црвено-бело вече” одржаној у Лесковцу. Бакљада је обојила небо у црвено, а навијачке песме пожелеле су добродошлицу нашим представницима.

Делегацију су чинили првотимци Милан Павков, Никола Васиљевић и Рибеиро Жандер, легенде клуба Јован Куле Аћимовић и Владимир Петровић Пижон, као и секретар ветерана Саша Марковић.

Фантастична атмосфера владала је током целе вечери, а најлепши детаљ свакако јесу незапамћене овације и одушевљење свих присутних које је изазвао нападач Црвене звезде Милан Павков коме је преко 150 звездаша певало, сада већ чувену навијачку песму „Хеј Павков, скочи и дај гол главом“. Звездаши су уживали у дружењу и фотографисању са нашим играчима и легендама.

Велику захвалност свима који су увеличали Звездину ноћ исказао је Бојан Стојановић, председик Удружења навијача Црвене звезде из Лесковца. Он је честитао екипи на оствареним резултатима у претходном периоду и истакао задовољство што ова манифестација расте и постаје традиционална. Такође, Стојановић је поручио играчима да ће група из Лесковца бодрити Црвену звезду у Атини у утакмици против Олимпијакоса која нашем тиму може донети европско пролеће.

Претходни текстАБА У19 – Нова победа Црвене звезде, на корак до Ф4
Следећи текстЦрвено-бели стигли у Љубљану