Милојевић: Морали смо да будемо храбрији

57

Црвена звезда је поражена од Бајерна (0:6) у оквиру петог кола групе Б, Лиге шампиона. Утиске након утакмице, сумирао је шеф стручног штаба нашег тима Владан Милојевић.

Бајерн је заслужено тријумфовао, показали су сву своју моћ, али ми није јасно због чега смо са таквим страхом ушли у меч. У припреми меча смо урадили све што смо могли како до тога не би дошло, али када немате одговорност на самој утакмици, онда је страшно. И то није нешто што има везе са именом противника. То је оно што ми смета и што ми најтеже пада. Причао сам им пре почетка утакмице и на полувремену да немају чега да се плаше. На крају утакмице им ништа нисам рекао. Дан је паметнији од ноћи и видећемо шта нам је чинити – рекао је Милојевић.

Црвену звезду у Лиги шампиона још очекује утакмица против Олимпијакоса у Атини, где би и бод био довољан да наш клуб настави такмичење у Лиги Европе.

Не мислим да је то- бити или не бити- утакмица. Па шта и да се не буде у Европи? Ту смо где јесмо, сви ови играчи су прошли цео квалификациони циклус и показали да могу много више од овог. Ово данас није било реално. Не знам због чега улазимо у утакмице без енергије, да ли је то због мене, играча или неког трећег, стварно не знам. Али чињеница је да пре није било тако. Оно што је закључак то је да морамо да будемо храбри на терену. Преболећу вечерашњи пораз на свој начин, али нешто мора да се мења – подвукао је Милојевић.

Претходни текстЦрвена звезда – Бајерн 0:6 (0:1)
Следећи текстМилан Дука 15. на Филаделфијском маратону