Милојевић: Нашли смо рецепт

83

Црвена звезда је савладала Раднички резултатом 2:0 у оквиру 17. кола Суперлиге Србије, а утиске након завршеног меча изнео је шеф стручног штаба нашег тима Владан Милојевић.

– Морам да истакнем да је био сјајан амбијент. Увек је тешко играти пред публиком у Нишу, али смо знали шта нас очекује и добро се припремили за данашњу утакмицу. Ово је био прави дерби. Раднички има добру екипу и искусног тренера, али смо успели да контролишемо утакмицу и да од самог старта покажемо оно што смо и желели. Прво полувреме је било сјајно и рецепт за оно како треба да играмо и у будућности. Постигли смо гол на време, договорили се на полувремену да наставимо у истом ритму и на крају смо заслужено тријумфовали.

Шеф стручног штаба нашег тима, похвалио је и повратнике у екипу, Марка Гобељића и Алексу Вукановића који су имали проблеме са повредама током претходног периода.

Драго ми је што су данас добро одиграли и показали да су на прави начин изашли из повреде. Честитам мојим играчима на доброј игри, а Радничком желим да наставе да пружају овакве партије и да понове резултат од прошле године када су изборили квалификације за Лигу Европе – завршио је Милојевић.

Претходни текстРаднички Ниш – Црвена звезда 0:2 (0:1)
Следећи текстВукановић: Пријају похвале тренера Милојевића