Милојевић: Заслужили смо пролаз

65
Црвена звезда је савладала Мачву 1:0 у оквиру осмине финала Купа Србије. Утиске након завршеног сусрета и пласмана у наредну фазу такмичења изнео је шеф стручног штаба нашег тима Владан Милојевић.

– Заслужено смо победили. Знали смо да имају добар блок, да су покретљиви, пожртвовани са доста клизећих стартова и правовременим читањем игре. Хтели смо да решимо утакмицу у првом делу игре и имали смо неколико прилика да то и учинимо, али смо каснили са решењима у офанзивној трећини. Требали смо да будемо мирнији, да постигнемо гол већ тад и да утакмицу мирно приведемо крају – истакао је Милојевић.

Шеф стручног штаба нашег тима истиче да се након овог тријумфа, екипа окреће утакмици против Радничког која је на програму у суботу од 16 часова у Нишу.

– Окрећемо се сусрету у Нишу. Чекамо још неке репрезентативце да нам се прикључе и да будемо у пуном саставу на тренинзима. Мачва је показала да је чврста екипа и није нам било лако данас. Поручио бих им да један резултат може све да промени у њихову корист и пожелео пуно среће мом колеги Аничићу у домаћем првенству – подвукао је Милојевић.

Претходни текстЦрвена звезда – Мачва 1:0 (0:0)
Следећи текстБоаћи: Морао сам да постигнем гол