Мијаиловић: Млади су будућност Црвене звезде

82

Председник Црвене звезде Светозар Мијаиловић у разговору за Звезда ТВ истакао је да су деца, која се школују у нашој Омладинској школи, будућност клуба и да преданим радом сигурно их чека заслужена награда.

Млади таленти имају одличне услове за рад. Навијачи чекају неку нову Звездину децу, а наш клуб ради на оформљавању академије.

Пројекат академије мора се реаилизовати у постепеним фазама. Велики број деце је овде на школовању. Имамо добру концепцију са излазним годиштима јер смо са фудбалским клубом Графичар у таквим односима да су они практично Б тим Црвене звезде. Цела та прича је формирана тако, да ће кроз такмичења и у нашем клубу, млади таленти које имамо моћи да се усаврше и кроз рад у Графичару – нагласио је Мијалиловић.

Председник Мијаиловић је истакао огроман значај Омладинске школе, која је један од најважнијих фактора развоја нашег клуба.

Рад Омладинске школе је један од главних стубова одрживости функционисања Црвене звезде. Располажемо са доста талентованих, младих фудбалера. Настојимо да унапредимо стручни рад у тој мери да се они одшколују и да њихов таленат иде у правом смеру. Свим младим момцима који дођу у Црвену звезду бих поручио да једино рад, залагање и правилан однос према фудбалу може их учинити да постану оно што су желели.

Осврнуо се и на велики тријумф изабраника Славољуба Ђорђевића у Омладинској Лиги шампиона.

Фантастичан успех, али то њима мора да буде подстрек да идаље напорно раде и стичу знања. Једна утакмицу јесте велика школа и огроман успех, али Звезда тражи континуитет. Увек и против било кога, императив је победа и верујем да то ови млади момци треба да схвате. Они су будућност Црвене звезде – закључио је председник клуба Светозар Мијаиловић.

Претходни текстЗвездина фондација – нови пројекти
Следећи текстЗвездин атлетски лексикон: Невена Јовановић