Тројка омладинаца за нови тријумф

102

У оквиру 14. кола Омладинске лиге Србије, јуниори нашег клуба су пружили још једну сјајну партију и савладали Трајал резултатом 3:0. Радост тиму Славољуба Ђорђевића донели су Радуловић, Пантовић и Матић.

Црвена звезда – Трајал 3:0 (1:0)

Судија: Дејан Трифковић. Стрелци: Радуловић у 11, Пантовић у 62. и Матић у 68. минуту.

Црвена звезда: Катић, Гачић, Благојевић, Матић, Лукић, Савић, Бабић (од 55. Пантовић, од 76. Илић), Одада, Бурмаз (од 46. Миловановић), Бачанин (од 52. Пиплица), Радуловић (од 73. Пешовић).

Трајал: А. Николић, Ђорђевић, Стевановић, Ђаковић, Анђелковић, Миловановић (од 68. И. Марковић), Муса, Соколовић (од 59. Н. Јовановић), Милошевац (од 79. М. Марковић), М. Николић, Димитријевић.

Врло офанзивно су ушли у меч изабраници Славољуба Ђорђевића и већ у трећем минуту је Радуловић могао да матира голмана гостију. Матић је послао дугу лопту за стрелца првог поготка против Тотенхема који је шутирао без оклевања, али поред гола. Наши бисери су имали прилику и у седмом минуту кад се Бачанин извукао на леву страну, пробио и убацио лопту за Бурмаза чији ударац завршава преко гола.

Црвено-бели су дошли до вођства у 11. минуту. Одада је фаулиран на двадесетак метара од гола, а Радуловић је послао прецизну лопту из слободног ударца и матирао Николића. Само неколико минута касније могао је и Бачанин да се упише у стрелце, али је његов ударац са ивице казненог простора завршио поред стативе гола Трајала. Показао је Благојевић своје офанзивне способности у 21. минуту када је сјајно пробио и покушао да проигра Бурмаза и Бачанина, али лопта је била за нијансу бржа од наших нападача. Нападали су црвено-бели и преко Бабића и врло расположеног Радуловића, али се на одмор отишло са минималном предношћу за домаће.

Већ на старту другог полувремена запретио је Бачанин ударцем искоса са леве стране, а одмах након тога је покушао и Миловановић главом, али лопта је завршила преко гола. Вођство је удвостручено у 62. минуту, када је Пантовић само неколико минута након уласка у игру, постигао леп погодак. Матић му је одиграо лопту, а наш крилни нападач из прве са ивице казненог простора шутирао и погодио мрежу гостију. Два минута касније и Радуловић је опробао ударац са сличне позиције, али је лопта отишла преко гола.

Трећи погодак за наш тим дело је Алексе Матића. Асистент код другог поготка је сјајно прихватио лопту Гачића и рутински са неколико метара шутирао у даљи угао, а играо се 68. минут меча. Феноменалну прилику имао је Миловановић у 70. минуту, када га је сјајно упослио Пиплица, али није најспретније захватио лопту наш нападач, па је Николић успео да заустави тај покушај. Запретили су и гости у 84. минуту преко Мусе, али је његов ударац искоса са леве стране завршио поред гола Катића који данас није имао много посла.

Претходни текстЗвездина хоботница – рекордер!
Следећи текстГајић: Пријаће нам пауза