Гавриловић и Лазић: Игокеа озбиљан противник, максималан приступ

72

Кошаркаши Црвене звезде мтс настављају АБА лигашку сезону утакмицом 6.кола против Игокее.

Тај меч игра се у понедељак од 21 сат у дворани „Александар Николић“ и затвориће ту рунду регионалног такмичења.

Црвено-бели су забележили две узастопне победе у регионалном такмичењу, и желе наставак позитивних резултата у АБА лиги паралелно играјући тешке утакмице у Евролиги. Тренер Црвене звезде мтс Андрија Гавриловић каже да ће екипа са максималним респектом дочекати екипу Игокее:

Не очекујемо лаку утакмицу, екипа Игокее има свој квалитет и амбиције, и свакако су на много лошијој позицији него што то говоре и њихове игре, а и састав који имају. У том смислу већ су направили и неке промене у свом ростеру како би предупредили ризике. Ту је стигао и тренер који добро познаје и клуб и средину у којој је већ правио успехе. Са друге стране, ми морамо да одиграмо добру утакмицу и то лишени помоћи Брауна и Човића како би стигли до бодова пред нову серију тешких утакмица и нови дупли програм који нас очекује наредне недеље. Под знаком питања за овај меч је и Давидовац – рекао је тренер црвено-белих који је позвао навијаче да пруже подршку екипи у понедељак.

Бранко Лазић:
Добро се познајемо са екипом Игокее, често пута смо играли са њима, добар тим, свакако много бољи него њихов положај на табели. Вратио се тренер Бајић који добро познаје клуб, већ су променили неке играче и све то говори да верују да могу много више. Са наше стране рецепт се зна, чврсто у одбрани, без падова у игри јер су нам бодови изузетно важни у наредној утакмици – рекао је капитен Црвене звезде мтс.

Ово ће бити 17.дуел два клуба у регионалном такмичењу, Црвена звезда води 11-5 у победама.

Карте за ову утакмицу налазе се у продаји од петка у свим пословницама Тицкетс.рс а продаваће се и на дан утакмице на благајни хале „Александар Николић“ од 18 часова па до почетка утакмице.

Ово је прва утакмица коју ће црвено-бели као домаћини играти уз присуство публике у хали „Александар Николић“ пошто су у прве две утакмице играли пред делимичним присуством публике (казна АБА лиге) а у трећој су угостили Мегу у дворани ФМП-а због заузетости хале Александар Николић.

Дођите и пружите подршку црвено-белима пред изузетно напоран период у коме их очекују утакмице са Асвелом, Партизаном, два везана гостовања у Евролиги у Берлину и Каунуасу у периоду од само 10 дана.

Претходни текстТрио Црвене звезде у младим репрезентацијама
Следећи текстНови тријумф Звезде у Купу Србије