Ераковић продужио уговор са Звездом

106

Један од најталентованијих изданака наше Омладинске школе Страхиња Ераковић, продужио је уговор са Црвеном звездом.

Дефанзивац рођен 2001. године који ове сезоне стасава у дресу нашег развојног тима Графичара, обавезао се на верност Црвеној звезди до јуна 2023. године.

Пресрећан сам што сам продужио уговор са Црвеном звездом. Сан сваког звездаша је да потпише уговор са клубом за који навија цео живот. Надам се да ћу се својим играма доказати стручном штабу Црвене звезде и да ћу заиграти за први тим – истакао је Ераковић.

Стандардан репрезентативац и капитен омладинске селекције Србије обрео се у сениорском тиму Црвене звезде још 2017. године када је кренуо на припреме са првотимцима нашег клуба. У међувремену је освојио титулу Омладинског првака Србије, а постао је и стандардан у дефанзивној линији тима Милије Жижића, носећи дрес нашег развојног клуба.

Задовољан сам својим напретком у Графичару. Сениорски фудбал је доста захтевнији од омладинског и много ми значе дуели са искуснијим фудбалерима. Мислим да смо најквалитетнија екипа у Првој лиги Србије, иако смо најмлађи. Имали смо два пораза, али смо се тријумфом против Жаркова вратили на победнички колосек и верујем да ћемо на њему и остати – подвукао је Ераковић.

Ераковић је капитен омладинске репрезентације Србије, а у досадашњем делу сезоне наступио је десет пута за тим Графичара и уписао се у стрелце поготком против ОФК Бачке.

Претходни текстНаши каратисти међу најбољима на Свету
Следећи текстМилојевић: Да направимо спектакл у Ивањици