Звездаши хвала, следе нова изненађења

85

Менаџмент и креативни тим КК Црвена звезда мтс поставили су висок стандард када је у питању најава утакмице. Утакмица са Фенербахчеом која је била и прва утакмица црвено-белих у Евролиги за сезону 2019/2020.

Звездаши су тада били заиста одушевљени новитетима у уводном делу утакмице, али је клуб имао јасну намеру да не остане на томе, већ да свака следећа утакмице досегне високо постављену лествицу, али и да се стандард најаве утакмице у овом делу Европе подигне на још виши ниво.

Већ протеклог четвртка у дворани ’’Александар Николић’’ публика је имала могућност да ужива у спектаклу који је био у потпуности у складу са духом наше пребогате културе и традиције. И тада је креативни тим Црвене звезде показао вансеријско умеће у области организације, а издвојили су се феноменални 3Д ефекти на самом терену.

Искуство стечено у претходне две утакмице када је клуб са Малог Калемгдана био домаћин у две различите хале било је драгоцено за наш креативни тим, а то се видело у претходног четвртка у ’’Штарк арени’’. Наиме, Реал Мадрид је дочекан пред готово 16.500 навијача који су заиста имали прилику да уживају у феноменалном амбијенту. Менаџмент клуба вредно је радио, како би Звездаши добили још један догађај који се не виђа свакодневно И какав заслужују.

Јединствени аудио и визуелни доживљај, на стандардном нивоу Евролиге, сада је резервисан за утакмице београдских црвено-белих у Београду. У четвртак се креативни тим Црвене звезде показао још једном у пуном сјају, а о ефекту најбоље говори одушевљење Звездаша, али и целе европске јавности. Похвале које смо добили за вансеријско 3Д мапирање на самом терену, пропраћено аудио ефектима, стигле су из Барселоне, путем друштвених мрежа, а хук са трибина када су се пригушила светла и кренуло представљање црвено-белих је ипак највећи стимуланс за све у клубу да наставе да раде прави посао.

Поједини чланови креативног тима Црвене звезде провели су и дане и ноћи у ’’Штарк арени’’ како би тих неколико минута све очи биле упрте у 3Д ефекат какав ће се памтити. Амбијент је у тим моментима досегао врхунац и направила се јединствена синергија терена са трибинама. У наредним данима, очекује вас много занимљивог садржаја са утакмице између Црвене звезде и Реал Мадрида у жељи да и Звездаши који нису имали привилегију да буду у ’’Штарк арени’’ доживе јединствени спектакл барем путем видео записа и фотографија. А нови изазов већ је “иза угла” утакмица са француским Асвелом у “Штарк Арени” наредног петка.

Звездаши, хвала на подршци!

Претходни текстОпоравак Звездиних омладинаца
Следећи текстХуманитарни меч за Душана Крстића