Петровић и Панков обрадовали основце

47

Звездин тандем Његош Петровић и Радован Панков у току данашњег поподнева дружили су се са школарцима и обрадовали основце који похађају Основну школу „Веселин Маслеша“.

Првотимци Црвене звезде су се два дана пред утакмицу 16. кола Суперлиге и гостовања Јавору у Ивањици дружили са више стотина звездаша који су их дочекали експлозијом одушевљења.

Школска сала одзвањала је од овација приликом уласка Панкоова и Петровића који су истински обрадовали најмлађе звездаше. Малишани су нестрпљиво чекали у реду да би дошли до својих љубимаца.

Право одушевљење преко 300 малишани били су у црвено-белим обележјима и видело се колико им значи што су у прилици да се упознају са својим идолима.

Наши асови су овом приликом одушевили најмлађе звездаше аутограмима, фотографијама, али и поклонима, и могли су да се увере колико их деца обожавају и на својствен начин улепшали су им дан који ће дуго памтити.

Фудбалски клуб Црвена звезда се овом приликом захваљује свим запосленима у Основне школе „Веселин Маслеша“ који су учинили све да и основци и фудбалери уживају.

Претходни текстПанков: Да останемо нерешива енигма у првенству
Следећи текстЗвезда победом почела борбу за трофеј Купа Србије