Сервисне информације пред утакмицу са Реалом

70

Кошаркаши Црвене звезде домаћини су Реалу вечерас у утакмици за коју влада огромно интересовање.

Меч 7.кола биће девети дуел два клуба у историји Евролиге, а на благајнама „Tickets.rs“ остао је мали број улазница за НИВО 400.

Сада је већ извесно да град Београд, све навијаче Црвене звезде и присутне у дворани очекује још један спектакл са великом посетом и зато КК Црвена звезда мтс позива све навијаче да дођу знатно раније у дворану због процедуре приликом уласка у дворану. Пролази и степенице морају да остану проходни јер је закрчење истих један од најтежих прекрашаја у правилнику такмичења!

Такође, спортски бодрите наш тим, не бацајте упаљаче, тврде предмете и било шта у терен, нити користите пиротехничка средства, јер су казне Евролиге ригорозне!

Клуб позива све Звездаше да направе атмосферу која је, када је “Штарк Арена” у питању,, постала препознатљива широм Европе,због које сви играчи у Евролиги воле да играју пред београдском публиком, али пред којом нико није непобедив! Па ни Реал!

Црвена звезда мтс још једном подсећа све који ће у четвртак доћи у „Арену“ да су места нумерисана за све секторе у хали, као и да ће контроле на улазима бити детаљне.

Продаја улазница врши се на свим већим продајним местима „Tickets.rs“, као и онлајн.

ВАЖНА НАПОМЕНА ЗА ОНЛАЈН КУПЦЕ – Клуб још једном подсећа како се не би стварале додатне гужве, Ваше улазнице након онлине куповине можете преузети на некој од главних „Ticket Vision“ благајни (Штарк Арена, Ушће Шопинг Центар, Билет Центар и Дом омладине Београда). Такође, улазнице је могуће преузети и на дан догађаја на месту дешавања, минимум два сата пре почетка догађаја. Молимо Вас да одштампате електронску поруку (Потврда куповине), понесете валидан лични документ са сликом и проверите радно време благајне.

КК Црвена звезда мтс

Претходни текстЗвездини бисери – Омладинци надиграли Тотенхем
Следећи текстПетровић: Било би другачије да смо први дали гол