Петровић: Било би другачије да смо први дали гол

38

Фудбалер Црвене звезде и млади репрезентативац Србије Његош Петровић сумирао је утиске после неуспеха у утакмици четвртог кола групне фазе Лиге шампиона против Тотенхема.

На овом нивоу је јако тешко изаћи као победник из дуела са тако јаким и физички спремнијим играчима. Мислим да смо прво полувреме одиграли веома добро. Стајали смо одлично у том средњем блоку до првог гола. Искористили су нашу прву грешку, тачније изгубљену лопту и постигли погодак. Нисмо искористили наше шансе, мислим да смо имали две изгледне прилике у првом делу за погодак, али није хтело у гол. Утакмица би сигурно отишла у другом смеру да смо ми први повели – истакао Петровић.

Млади репрезентативац Србије осврнуо се на чињеницу да је Црвена звезда у доброј позицији да презими у Европи.

Имамо утакмицу са Бајерном на Маракани. Ићи ћемо на победу јер смо ми екипа која увек жели тријумф, нарочито пред нашим навијачима. Такође, последње коло гостујемо Олимпијакосу у Грчкој и мислим да ће та утакмица бити одлучујућа. Спремни смо и желимо да и на пролеће играмо у Европи. Даћем максимум да обрадујемо и учинимо поносним наше навијаче.

Звездин фудбалер са бројем 20 на леђима, није крио задовољство поводом дебитовања и као стартер у најелитнијем европском такмичењу.

Не волим себе да истичем, то сам већ пуно пута рекао. Пресрећан што сам дебитовао и као стартер у Лиги шампиона. Нарочито што је то у црвено-белом дресу. На стручном штабу је да одлучи да ли заслужујем шансу, а ја ћу дати свој максимум на сваком тренингу и свакој утакмици да покажем квалитет – закључио је млади везиста Црвене звезде Његош Петровић.

Претходни текстСервисне информације пред утакмицу са Реалом
Следећи текстИза југа Маракане – Кадети који побеђују Тотенхем