Ђорђевић и Радуловић: Показали смо право лице

42

Омладинци Црвене звезде савладали су Тотенхем на стадиону Вождовца резултатом 2:0 у оквиру четвртог кола Омладинске Лиге шампиона. Шеф стручног штаба наших јуниора Славољуб Ђорђевић изнео је прве утиске после ове велике победе црвено-белих.

У првој утакмици смо сами себе победили и то је разлог зашто смо тамо изгубили. То је Божија воља. Оно што сам рекао поновићу још безброј пута – ово су права деца, треба обратити пажњу на њих. Играју на два фронта, у високом ритму и желим да им честитам. Ово је њихова ноћ и само су они заслужни за ову велику победу данас. Тактички смо перфектно одиграли. Увео сам два играча 2003. годиште, док у табору Тотенхема имамо три године старије играче. Моји момци имају срце правих српских витезова – истакао је тренер омладинаца Црвене звезде Славољуб Ђорђевић.

Први погодак на данашњем мечу дело је младог Андрије Радуловића који није крио задовљство поводом великог тријумфа свог тима.

Пресрећни смо после победе. Утисци се још нису слегли, верујем да не знамо још увек колики смо успех постигли. Показали смо да је утакмица у Лондону била случајност и само лош дан. Показали смо пред нашим навијачима да смо они прави и сигуран сам да су срећни напустили стадион. Веома сам срећан и због поготка и надам се да ће их бити још много више – закључио је стрелац првог гола Андрија Радуловић.