Милојевић: Други гол решио меч

73

Фудбалери Црвене звезде свладали су екипу Пролетера резултатом 2:0 пред утакмицу четвртог кола групне фазе Лиге шампиона, а шеф стручног штаба Владан Милојевић изнео је прве утиске после завршеног дуела.

Изненађен сам игром Пролетера вечерас. На основу припреме за утакмицу коју смо одрадили нисам очекивао да ће Пролетер да буде оволико дисциплинован и добро физички припремљен. Знајући да немају велики фонд играча покушали смо да извршимо притисак од првог минута. План нам је био да их уведемо у јак ритам, међутим доста су добро одговорили на нашу идеју са почетка утакмице. Покушавали смо у првом полувремену да дођемо до гола, међутим недостајала је реализација. Изненађен сам стањем терена, који је у јако лошем стању. Нисмо могли нашим начином игре, кроз пас игру да дођемо до вођства. Постигли смо гол и знали смо да ће ситуација после њега бити знатно другачија. Другим голом смо мирно привели утакмицу крају – рекао је шеф стручног штаба.

Владан Милојевић говорио је и о утакмици против Тотенхема која Црвену звезду очекује у среду, 6. новембра.

Јако тешка утакмица. Пролетер је екипа која јако добро трчи. Имају дисциплинованог тренера. Ми се сада окрећемо изазовима у Лиги шампиона. Када играте на свака три дана, јако је тешко издржати и психички и физички. Покушавамо ротирањем да одморимо неке играче како би били спремни за оно што нас чека у среду. Очекује нас изузетно тешка утакмица, међутим као и увек идемо на победу – поручио је Владан Милојевић.

Осврнуо се шеф стручног штаба и на јубилеј од остварених сто победа на клупи Црвене звезде.

Изузетно ми је драго што сам стигао до цифре од сто победа. Од самог почетка фокусиран сам на сваку утакмицу и свака победа је прича за себе. Веома је лепо знати да си постигао тако нешто у нашем највећем клубу. Исто тако нису ово само моје победе, фудбал је колективни спорт. Ово су победе стручног штаба и мојих играча до којих смо дошли заједно – закључио је Владан Милојевић.

Претходни текстОбилић – Црвена звезда 27:23 (15:13)
Следећи текстБоаћи: Голови су кључ самопоуздања