Боаћи: Голови су кључ самопоуздања

57

Црвена звезда је савладала Пролетер резултатом 2:0, а поготком Ричмонда Боаћија, питање победника у Новом Саду је било решено.

Драго ми је што сам ушао у игру и постигао гол. Сваком фудбалеру је најважније да игра, а поготком у Новом Саду сам показао да је повреда прошлост. Голови су кључни за самопоуздање сваког нападача и желим да будем што ефикаснији. Наравно, тимски резултат је најважнији на крају, али прија ми када се упишем у листу стрелаца. Велики део посла урадио је Јевтовић, иако је ушао само минут пре читаве акције. Изборио се за лопту, сјајно ми асистирао и није ми било тешко да је спроведем у мрежу – рекао је Боаћи.

Нападач из Гане није штедео речи хвале на рачун наших навијача који су и у Новом Саду испунили трибине и пружили подршку изабраницима Владана Милојевића да остваре још једну победу у првенству.

-Увек је лепо играти у Новом Саду. Трибине буду пуне наших навијача, стално се чује песма и када је тако, онда је много лакше играти. Захвалио бих се свим звездашима који су били данас на утакмици, чиме је направљена лепа увертира за сусрет са Тотенхемом који играмо у оквиру Лиге шампиона. На терену није било лако, али најважније је да смо тријумфовали и да је наша мрежа мировала.

Црвено-беле очекује утакмица са Тотенхемом у среду од 21 час, а Боаћи верује да је екипа спремна за тај окршај.

Окрећемо се утакмици са Тотенхемом. Верујемо у себе и знамо да наши навијачи имају велика очекивања. Даћемо све што је у нашој могућности да остваримо позитиван резултат и уверен сам да ћемо приредити добру фудбалску представу – подвукао је Звездин центарфор.

Претходни текстМилојевић: Други гол решио меч
Следећи текстАња вицешампионски на ЕП (до 23) у Русији