Кањас и Вулић пред Тотенхем: Спремни за тешко гостовање

69

Црвено-бела експедиција спремна је за окршај са Тотенхемом у оквиру трећег кола групе Б Лиге шампиона, који се игра у уторак, 22. октобра, у 21 час.

Пре полетања за Лондон Звезсин двојац Кањас и Вулић изнео је очекивања пред сутрашњи дуел.

Идемо да се боримо, да трчимо, знамо наше могућности. Боримо се за нове бодове у Лиги шампиона. Ова утакмица ће бити другачија јер Тотенхем игра у једној од најјачих лига на свету. Имају веома брзе и снажне играче и то их издваја у односу на друге европске тимове. Морамо да будемо свесни тога, не смемо да дозволимо да губимо лопте на средини терена. Фокусираћемо се на контранападе, ту је наша шанса – рекао је Кањас и додао:

Не бих посебно издвојио најбољег фубалера, они су заједно фантастичан тим, један од најбољих на свету. Имају јако доброг тренера. Играли су финале Лиге шампиона прошле сезоне тако да су јасне њијове амбиције.

Млади везиста Вулић, након дебија против Минхена и првенца против Олимпијакоса са нестрпљењем очекује наставак Лиге шампиона.

Свесни смо да нас чека јако тешка утакмица. Евидентно је да је Тотенхем у паду форме, али то нас неће заварати. Знамо да имају изузетно квалитетну екипу. Променили су само двојицу фудбалера у односу на прошлу сезону када су били финалисти најелитнијег европског такмичења. Максимално ћемо се спремити да им одговоримо нашим стилом игре, урадићемо све да остваримо повољан резултат. Тотенхем игру у огромној мери засним на офанзиви, све линије тима излазе доста високо, тако да ту може да лежи нека наша шанса. Покушаћемо да их изненадимо раним центаршутевима – поручио је Вулић.

Претходни текстСписак путника за Лондон
Следећи текстЗвезда домаћин Срему и Клеку у Купу Србије