Дегенек: Сигурним кораком враћамо Звезду где припада

42

Након победе над Радом 3:1 фудбалери Црвене звезде окренули су се припреми гостовање Тотенхему, које је на програму у уторак, 22. октобра, од 21 сат.

Идемо у Лондон са жељом да се још једном што боље покажемо у Лиги шампиона. Сусрећемо се са прошлогодишњим финалистом тог такмицења и нико од нас играча не очекује лак посао. Много се код нас прича о крузи Тотенхема, али после серије лоших резултата сигурно ће и они приступити овом мечу максимлно озбиљно. Звезда је у прошле две сезоне одмеравала снаге са енглеским екипама Арсеналом и Ливерпулом и сигуран сам да ће то помоћи стручном штабу у припреми ове утакмице. Ми ћемо изаћи на терен потпуно спемни и жељни победе, даћемо све од себе да на терену урадимо што шеф тражи од нас и да обрадујемо зведаше – рекао је Дегенек.

Након два одиграна кола изабраници Владана Милојевића заузимају друго место у групи Б Лиге шампиона.

Сјајан развој догађаја за нас. Ушли смо у овогодишњу Лигу шампиона са жељом да надмашимо прошлогодишњи резултат и већ након два кола смо на добром путу да то и остваримо. Знамо колико су наши ривали квалитетни, али ми сигурним кораком враћамо Црвену звезду тамо где и припада, међу европску елиту. Сигурно ни нашим ривалима није лако пред сусрет са нама. Био бих најсрећнији да не мењамо место у групи све до краја.

Дегенек се осврнуо и на напоран период који је за њим.

Репрезентативна пауза је била изузетно напорна, променио сам неколико временских зона и много авиона. Ипак, радио сам квалитетно, одиграо утакмицу и вратио се још спремнији. Част је за сваког фудбалера да брани боје своје репрезентације, то је показатељ да се добро ради у клубу. Зато сам поносан што у овом тренутку имамо једанаесторицу репрезентатоваца. Сигуран сам да ће их у будућности бити још више – поручио је Дегенек.

Претходни текстМарин оборио рекорд на хуманитарној аукцији
Следећи текстЗвезда се поразом опростила од Континентал Купа