Гобељић: Срећан сам због гола

58

Црвена звезда је савладала Рад (3:1) у оквиру 12. кола Суперлиге Србије, а стрелац трећег поготка на мечу, Марко Гобељић сумирао је утиске после нашег тријумфа.

Значи нам победа после репрезентативне паузе. Одиграли смо добар меч и заслужено победили. Штета за примљени гол, али трудимо се да учимо из сваке утакмице. Драго ми је што сам постигао погодак, хтео сам да центрирам, али ми се лопта вратила. Спретно сам реаговао и успео сам да изненадим голмана. Рад је пружио добар отпор, али мислим да смо били бољи вечерас – рекао је Гобељић.

Звездин универзалац је у сусрету против Рада играо на позицији десног бека, а гол са вечерашње утакмице му је први у овој сезони.

Играо сам бека, али сам стајао високо. Шефова идеја је била да их нападнемо по боковима, тако да смо и Родић и ја имали задатак да идемо напред и центаршутевима покушавамо да “сломимо” одбрану гостију. Управо сам код постигнутог гола стајао високо и драго ми је што сам вечерас постигао првенац – истакао је српски репрезентативац и наставио:

Окрећемо се утакмици са Тотенхемом. После победе над Олимпијакосом, као и након тријумфа против Рада, у веома добром расположењу дочекујемо сусрет у Лондону. Не бих рекао да су у кризи, квалитетна су екипа и имају наше поштовање. Штета што нема организованог навијања, али верујем да ћемо имати добру подршку у Енглеској – подвукао је Гобељић.

Претходни текстМилојевић: Укњижена три бода
Следећи текстЦрвена звезда у дербију надиграла Нови Пазар