Звезда увеличала стогодишњицу клуба из Неготина

65

Црвено-бели омладинци били су гости фудбалског клуба Хајдук Вељко, поводом прославе стогодишњице клуба из Неготина.

Фудбалски клуб Хајдук Вељко из Неготина прославио је јуче сто година од свог оснивања, а манифестацију су увеличали омладинци нашег клуба. Представник Омладинске школе Црвене звезде Дејан Цветковић, разменио је пригодне поклоне са председником општине Неготин, као и са председником Фудбалског клуба Хајдук Вељко.

Наши бисери су присуствовали прослави, вечери, а имали су прилику и да на фудбалском терену покажу свој раскошан таленат. Шеф стручног штаба црвено-белих Дејан Симић, истиче задовољство због пуних трибина у Неготину.

Угошћени смо на најлепши могући начин у Неготину. Трибине су биле пуне и драго ми је што је постојало велико интересовање за ову утакмицу. Резултат је био у другом плану, али смо се феноменално носили са сениорима домаћих, чак били и доминантни у односу на њих. Повели смо 20 играча, сви су добили прилику и оставили сјајан утисак, што ме веома радује – истакао је Симић и додао да се екипа окреће изазовима у првенству.

У оквиру прославе, одиграна је и утакмица у којој су наши омладинци славили против првотимаца из Неготина, резултатом 4:2, а поготке за црвено-беле постигли су Никола Њамцуловић, Стефан Максимовић, Едвин Елевен и Лазар Поповић.

Одмерили смо снаге са сениорима и показали да можемо да се носимо са њима, те да их победимо. Драго ми је што смо показали квалитет и што сам постигао погодак, јер то је задатак сваког нападача. Носимо много лепих утисака из Неготина и срећни смо што смо били део прославе домаћина – истакао је капитен нашег тима Лазар Поповић.

Фудбалски клуб Хајдук Вељко се такмичи у Зони Исток, а своје прве фудбалске кораке у клубу из Неготина направио је и некадашњи чувар мреже Црвене звезде и садашњи репрезентативац Србије- Предраг Рајковић.

Претходни текстЗвездине најубедљивије победе кроз историју
Следећи текстАндреи светска бронза у Маракешу