Најава преноса и распоред утакмица млађих категорија

48

Бисере који носе црвено-бели дрес за викенд очекује укупно 13 такмичарских мечева. Уживо пренос утакмице црвено-белих кадета можете погледати Јутјуб каналу Звезда Кидс, док ће се на истом каналу емитовати снимак меча првог тима Графичара.

Наша филијала Графичар гостоваће Металцу у Горњем Милановцу у недељу од 16 часова у дербију 13. кола Прве лиге Србије. Металац има два бода предности у односу на екипу Милије Жижића, али и утакмицу више коју су одиграли, а снимак те утакмице можете погледати на Јутјуб каналу Звезда Кидс.

Омладинци Црвене звезде и Графичара су на паузи због репрезентативне паузе, тако да овог викенда неће играти своје утакмице, али треба напоменути да су Борисав Бурмаз и Милош Пантовић, црвено-бели омладинци, дебитовали за сениорски тим нашег клуба у куп утакмици против Трепче.

Изабраници Марка Неђића ће као први на табели гостовати екипи Земуна у недељу од 15 часова, а ту утакмицу можете погледати уживо на јутјуб каналу Звезда Кидс. Кадети Графичара ће у добром расположењу након тријумфа у Суботици, дочекати Телеоптик на теренима иза југа Маракане, у суботу од 10 часова.

У оквиру деветог кола Лиге млађих омладинаца, имаћемо прилику да на теренима наше Омладинске школе присуствујемо вечитом дербију у недељу у подне, када ће наша екипа угостити Партизан. Графичар ће дан раније, такође од 12 часова гостовати Земуну.

Екипа коју са клупе предводи Владимир Вучић и којој се пре неколико дана у стручном штабу придружио наш бивши фудбалер Милош Бајалица, ће у суботу у подне дочекати Раднички са Новог Београда. Млађи кадети Графичара ће у недељу у пола 10, гостовати Б тиму Бродарца.

Пионирску селекцију нашег клуба коју са клупе предводи Срђан Бугарски очекује утакмица против Телеоптика у недељу у 10 часова, док ће програм наших млађих селекција бити отворен утакмицом пионира Графичара који ће у суботу у пола 9, гостовати екипи ФК 011.

Селекције наших млађих пионира ће своје утакмице овог викенда одиграти на страни. Екипа Милорада Вилотића гостоваће Земуну у недељу у подне, док ће тим Бојана Маћешића у суботу у пола један играти против ФК Ада.

Петлићи Црвене звезде ће гостовати у Обреновцу у суботу од 11 часова и 30 минута екипи Радничког, док ће петлићи Графичара у суботу од 16 часова дочекати Рад.

Распоред утакмица:

Субота, 8 часова и 30 минута, пионири- ФК 011 – Графичар

Субота, 10 часова, кадети- Графичар – Телеоптик

Субота, 11 часова и 30 минута, петлићи- Раднички Обреновац – Црвена звезда

Субота, 12 часова, млађи омладинци- Земун – Графичар

Субота, 12 часова, млађи кадети- Црвена звезда – Раднички Нови Београд

Субота, 12 часова и 30 минута, млађи пионири- Ада – Црвена звезда Б.

Субота, 16 часова, петлићи- Графичар – Рад

Недеља, 9 часова и 30 минута, кадети- Бродарац Б. – Графичар

Недеља, 10 часова, пионири- Црвена звезда – Телеоптик

Недеља, 12 часова, млађи омладинци- Црвена звезда – Партизан

Недеља, 12 часова, млађи пионири- Земун – Црвена звезда

Недеља, 15 часова, кадети- Земун – Црвена звезда (уживо пренос на Јутјуб каналу Звезда Кидс)

Недеља, 16 часова, ПЛС- Металац – Графичар (снимак на Јутјуб каналу Звезда Кидс)

Претходни текстЗвезда дочекује Нови Пазар и Уб
Следећи текстБудућност гост уз делимично присуство публике