Милојевић: Радујем се одласку на Косово

75

Шеф стручног штаба Црвене звезде Владан Милојевић изнео је очекивања пред утакмицу шеснаестине финала Купа Србије, у оквиру кога се Црвена звезда састаје са екипом Трепче. Утакмица је на програму у среду, од 14 часова, у Косовској Митровици.

Црвена звезда увек има велика очекивања. За две године колико сам тренер недостајао нам је успех у Купу Србије. Међутим ове године смо решени да нападнемо и трофеј који нам фали последњих година у витринама. Крећемо из Косовске Митровице, драго нам је да идемо да играмо једну утакмицу међу нашим суграђанима на Косову –рекао је Милојевић и наставио:

Велико нам је задовољство што ћемо имати прилику за сусрет са нашим народом који знамо у каквој ситуацији се налази. Ми ћемо дати све од себе да пружимо добру игру у спортској атмосфери, сигуран сам да ће бити доста публике. Са друге стране и за њих је огромна срећа да уживо виде играче Црвене звезде. То је велики спортски догађај, а само дружење пре и после утакмице, као и сусрет са њима ,представљаће велико задовољство за све нас, срца ће нам бити испуњена – истакао је тренер црвено-белих.

Осврнуо се Владан Милојевић и на изданке Омладинске школе Црвене звезде, који су за ову утакмицу прикључени првом тиму.

Имамо доста репрезентативаца који су отишли на окупљања својих националних тимова. Немамо много играча који су остали да тренирају са нама. Исто тако располажемо са доста момака и играча који су будућност Црвене звезде. Они су то показали на утакмицама Омладинске Лиге шампиона, посебмо у победи против Олимпијакоса, и нерешеном резултату против екипе као што је Бајерн. Када год будемо имали прилике ми ћемо их позвати да буду део првог тима. Много ће им значити да осете како је играти сениорски фудбал, јер они ће сигурно у скоријој будућности бити носиоци Црвене звезде – закључио је шеф стручног штаба Владан Милојевић.

Претходни текстЛоренцо Браун МВП премијерног кола АБА
Следећи текстЗвездини бисери – 49 голова наших талената