Јевтовић: Фокусирани смо на наредне мечеве

32

Пред утакмицу шеснаестине финала Купа Србије између Трепче и Црвене звезде, која ће бити одиграна у среду, 9. октобра, од 14 часова Звездин крилни нападач Милан Јевтовић изнео је очекивања пред тај дуел.

Изузетно ми је драго што ћемо имати прилику да играмо на Косову. Велика је радост за навијаче Црвене звезде који тамо живе што ће имати прилику да уживо гледају утакмицу. Очекујем велики број наших навијача. Претходне две недеље имали смо велики број утакмица. Одиграли смо четири меча у веома кратком периоду, од тога три у националном првенству и против Олимпијакоса у Лиги шампиона, али смо професионалци и у овај меч улазимо максимално фокусирани и припремљени – рекао је Јевтовић.

Фудбалери Црвене звезде иду на победу у сваком мечу, а у претходним утакмицама су приказали одличну форму.

Отпочињемо такмичење у Купу Србије. Очекујем да остваримо победу и пласирамо се у осмину финала. Знамо да Звезда увек има највише амбиције. Више сам него задовољан постигнутим у претходном периоду, а победа против Трепче омогућила би нам да у добром расположењу одемо на репрезентативну паузу – истакао је Јевтовић и додао:

Сигуран сам да наш стручни штаб, како и звездаше, радује што имамо велики број играча који је у сваком тренутку спеман да на терену да св од себе за клуб. Иако имамо велики број играча који су сада отишли на окупљање својих репрезентација, знам да ће у Косовској Митровици изаћи на терен екипа која је потпуно спремна да донесе радост нашим навијачима. На тренеру је да одлучи ко ће играти, а на нама је да професионално приступамо и дајемо све од себе – закључио је Јевтовић.

Претходни текстЗвездин трио у младој репрезентацији Србије
Следећи текстИзјава тренера Милана Томића