Изјава тренера Милана Томића

66

Изјава тренера црвено-белих на спекулације појединих грчких медија које су се појавиле у понедељак у поподневним часовима.

У понедељак у касним поподневним сатима у појединим грчким медијима, појавила се информација да је тренер КК Црвена звезда мтс Милан Томић, један од најозбиљнијих кандидата за место тренера Олимпијакоса из Пиреја, од следећег лета.

Тим поводом и са жељом да прекине све даље спекулације на ту тему, тренер црвено-белих Милан Томић изјавио је за клупски сајт следеће:

Не желим,и немам времена да се бавим новинарским гласинама. Тренер сам Црвене звезде, максимално фокусиран и окренут наредним обавезама и утакмици Евролиге против Фенербачеа, која нас очекује већ за два дана. Зато бих искористио ову прилику да позовем све наше навијаче да дођу у великом броју у „Арену“и подрже нас у овој важној утакмици за Црвену звезду – рекао је тренер црвено-белих.

Утакмица Црвена звезда мтс – Фенербахче игра се у четвртак од 19 часова у „Штарк Арени“ а карте за овај меч за које влада велико интересовање пуштене су у продају у понедељак.

КК Црвена звезда

Претходни текстЈевтовић: Фокусирани смо на наредне мечеве
Следећи текстНаша линија живота | Следимо дух наших предака