Стефан Мајдов шампион Меморијала „Звонко Осмајлић“

101

Звездини џудисти и овог викенда настављају са врхунским резултатима. На традиционалном Меморијалу Звонко Осмајлић наш Стефан Мајдов окитио се златним одличјем. На Меморијалу Стефан је први пут радио категорију до 90 килограма и учешће завршио освајањем трофеја.

На путу до победничког постоља Стефан Мајдов је остварио четири победе. Савладао је репрезентативце Црне Горе и друга из репрезентације Ивана Ђукановића. У полуфиналу је за противника имао репрезентативца Бугарске.

Одлични мечеви и пре свега бих истакао да сам се добро осећао јер сам радио у новој категорији. Били су то добри мечеви. Неке сам решио тактички али у сваком случају сам задовољан. Издвојио бих мечеве против Ђукановћа и Бореновића који су одлични такмичари и врсни борци.

У борби за злато Мајдов је снаге одмерио са репрезентативцем Србије Бошком Бореновићем.

Задовољан сам јер је Бошко пре свега квалитетан такмичар. У категорији до 90 је после Немање и Кукоља правио најбоље резултате. Са њим сам овај меч решио у голден скору. Посебно ми је драго јер сам овај резултат остварио на такмичењу које је окупило најбоље борце из ове регије – рекао је Стефан Мајдов.

Претходни текстМилојевић: Награда за добру игру
Следећи текстЦрвена звезда шампион Балкана