Милојевић: Награда за добру игру

45

Црвена звезда савладала је екипу Напретка минималним резултатом 1:0. Победу нашем тиму донео је капитен Марко Марин након слободног ударца у 95. минуту меча. Тренер Владан Милојевић истакао је да је задовољан игром екипе и сматра да је његов тим заслужено славио.

Веома важна победа за нас. За разлику од осталих утакмица данас смо већину меча доминирали и имали велики број удараца на гол. Овакву игру сам и тражио од својих играча јер знам екипа Напретка врши одличан пресинг на противника и добро поставља дефанзивни блок, док у нападу поседују одличне тркаче као што су Зец и Ивановић. Овај меч ме подсећа на утакмицу када је екипу Напретка водио тренер Косановић, а ми смо поражени у последњи минутима меча прелепим поготком Митровића.У последњих 10 минута смо ушли помало конфузно, јер смо покушавали да постигнемо гол,а уједно смо морали и да се бранимо нашу половину од контра напада. Ипак, гол Марина је дошао као награда за нашу добру игру и мислим да смо заслужено славили.

Тренер Милојевић осврнуо се на спорне моменте из провог полувремена.

Постојали су спорни тренутци у првом полувремену код гола Дегенека и фаула над Беном и те ситуације ћемо анализирати. Одиграли смо сјајну утакимицу и задовољан сам игром јер смо имали чак 18 шутева према голу, од којих је 10 ишло у оквир гола што је доказ какав смо меч одиграли.Окрећемо се куп утакмици коју играмо у среду против Трепче, а екипи Напретка и тренеру Рогану желим много среће у наставку такмичења.

Претходни текстМарин: Овако се осваја титула
Следећи текстСтефан Мајдов шампион Меморијала „Звонко Осмајлић“