Марин: Овако се осваја титула

58

Фудбалери Црвене звезде забележили су девету победу у националном првенству тријумфом над екипом Напретка, а свакако најлепши детаљ меча је фантастичан гол који је из слободног ударца постигао капитен Марко Марин.

Веома битна победа, знао сам да је мој ударац последња прилика за гол и тријумф. Био сам сигуран да ћу постићи погодак, имао сам већ два слободна ударца пре тог. У првом полувремену један добар шут, у другом полувремену је њихов голман добро интервенисао. Морали смо утакмицу раније да решимо, имали смо огромне шансе. Мислим да смо играли добро, лепо смо комбиновали, са Беном, Матеом и Боаћијем напред. Недостајао нам је само погодак, али тако се осваја титула, са победама у последњим минутима – истакао је капитен црвено-белих.

Осврнуо се Марин и на последње тренутке утакмице са екипом Напретка.

Није било данас лако на терену, поготово када почне да се ближи крај утакмице. Тада се већ јавља нервоза, све мање времена има, поготово када пропустиш неколико прилика. Најбитније у тим ситуацијама је остати смирен, као што је слободан ударац у последњим секундама јер то је последња прилика за тријумф. Срећан сам што смо изборили победу – рекао је везиста.

Истакао је капитен црвено-белих и задовољство због добрих резултата у претходном периоду.

Фантастична недеља иза нас, после победе над Олимпијакосом у Лиги шампиона, што је велика ствар за нас и целу земљу, данас смо остварили битну победу у првенству. Мирно дочекујемо репрезентативну паузу после утакмице са Трепчом – закључио је Марко Марин.

Претходни текстДегенек: Показали смо квалитет
Следећи текстМилојевић: Награда за добру игру