Распоред утакмица и најава преноса млађих селекција

106

Црвено-беле бисере очекује тринаест такмичарских утакмица у којима ће покушати да остваре што боље резултате. Преноси сусрета Графичара, омладинаца Црвене звезде, као и кадетске селекције нашег клуба можете погледати на званичном Јутјуб каналу нашег клуба.

У оквиру 12. кола Прве лиге Србије, фудбалери Графичара ће гостовати Бачкој у петак од 18 часова. Покушаће изабраници Милије Жижића да пруже још једну сјајну партију и задрже лидерску позицију на табели, а директан пренос из Бачке Паланке биће на званичном Јутјуб каналу ФК Црвена звезда.

Омладинци се након историјске победе у сусрету против Олимпијакоса (2:1), окрећу изазовима у домаћем првенству. Пулени Славољуба Ђорђевића ће у недељу од 11 часова на теренима иза југа Маракане дочекати Рад, а уколико нисте у могућности да уживо гледате бравуре Бабића, Пантовића, Одаде и осталих црвено-белих талената, обезбедили смо вам пренос на званичном Јутјуб каналу ФК Црвена звезда. Бисери који стасавају у дресу Графичара су у оквиру 10. кола Омладинске лиге Србије поражени од Спартака (1:2) у утакимци која је одиграна у среду.

Кадетска селекција нашег тима ће дочекати Рад, у суботу у подне. Лидери на табели предвођени Бачанином, Станковићем, Милетићем и осталим нашим бисерима ће покушати да остваре пету победу у низу, а директан пренос њиховог дуела биће на званичном Јутјуб каналу ФК Црвена звезда. Фудбалери који носе дрес Графичара у Кадетској лиги Србије ће у недељу од 12 часова, гостовати Спартаку у Суботици.

Млађи омладинци ће стандардно, у поподневним терминима, одиграти своје утакмице. Црвена звезда ће у недељу од 14 часова гостовати Бродарцу, док ће Графичар дан касније од 13 часова дочекати Вождовац.

Утакмица млађих кадета црвено-белих у којој су требали да гостују ФК 011 је одложена, док ће фудбалери рођени 2004. године који носе дрес Графичара дочекати Б тим Рада у суботу од 14 часова.

Пионирска селекција нашег тима коју на терену предводе Шљивић, Гојков, Митић и остали црвено-бели бисери ће гостовати Чукаричком у недељу од 11 и 30 часова. Утакмица којом ће бити завршен програм на Маракани за ову недељу је сусрет пионира Графичара и БСК-а 1925 се игра у уторак од 13 часова.

Млађи пионири Црвене звезде које са клупе предводи Милорад Вилотић ће у суботу од 10 часова дочекати ФК 011, док ће фудбалери рођени 2006. године који наступају као Црвена звезда Б, бити домаћини ФК Обреновац 1905.

Петлиће очекују нови изазови у раним јутарњим часовима у суботу. Црвена звезда ће од 8 часова дочекати Вождовац, док ће фудбалери рођени 2007. године који носе дрес Графичара гостовати Телеоптику, у суботу од 9 часова.

Распоред утакмица:

Петак у 18 часова, ПЛС- Бачка – Графичар (пренос на Јутјуб каналу ФК Црвена звезда)

Субота у 8 часова, петлићи- Црвена звезда – Вождовац

Субота у 9 часова, петлићи- Телеоптик – Графичар

Субота у 10 часова, млађи пионири- Црвена звезда – ФК 011

Субота у 12 часова, кадети- Црвена звезда – Рад (пренос на Јутјуб каналу ФК Црвена звезда)

Субота у 14 часова, млађи кадети- Графичар- Рад Б.

Недеља у 11 часова, омладинци- Црвена звезда – Рад (пренос на Јутјуб каналу ФК Црвена звезда)

Недеља у 11 часова и 30 минута, пионири- Чукарички – Црвена звезда

Недеља у 12 часова, кадети- Спартак – Графичар

Недеља у 13 часова, млађи пионири- Црвена звезда Б – ФК Обреновац 1905

Недеља у 14 часова, млађи омладинци- Бродарац – Црвена звезда

Понедељак у 13 часова, млађи омладинци- Графичар – Вождовац

Уторак у 13 часова, пионири- Графичар – БСК 1925

Претходни текстРадан Ровчанин нови тренер РК Црвена звезда
Следећи текстПродаја карата за утакмице са Тотенхемом и Бајерном за сезонце и чланове