Црвено-беле у Суботици на почетку сезоне

99

Одбојкашице Црвене звезде у петак (19 часова) започињу нову сезону. У 1. колу БПШ Суперлиге Србије црвено-беле ће гостовати Спартаку у Суботици.

Стартујемо у Суботици где зна да буде поприлично неугодно гостовање. Видећемо како ће функционисати овај наш прилично нов тим, са пуно нових младих играчица. Мислим да смо добро радили у припремном периоду, без обзира на моје одсуство, као и Миле Ђорђевић, јер смо се ми тек пре неколико дана вратили са Светског купа у Јапану. Остатак стручног штаба је урадио добар посао што су резултати на „Шакотином меморијалу“ и показали – рекао је Александар Владисављев, први тренер женске сениорске екипе Црвене звезде.

Нови почетак, нови задаци, нови изазови…

Идемо на гостовање у Суботици са жељом да победом почнемо нову сезону. Мислим да смо квалитетнија екипа и да ћемо уз жељу да покажемо шта знамо и колико можемо бити у ситуацији да утакмицу решимо у нашу корист и да у добром расположењу започнемо нову сезону – поручио је Владисављев.

Утакмица 1. кола БПШ Суперлиге Србије између Спартака и Црвене звезде игра се у петак 4. октобра од 19 часова у Хали спортова „Дудова шума“ у Суботици. Меч ће судити Јована Вуковић и Владан Тодоровић.

Претходни текстЗвезда ТВ | Братство каквог нема
Следећи текстИза југа Маракане – Први у Рашки и у Косовској Митровици