Звезда сезону почиње борбом за трофеј Суперкупа

79

Утакмицом Суперкупа Србије између Војводине НС семе и Црвене звезде почиње нова одбојкашка сезона у Србији.

Војводина као актуелни шампион Србије дочекује у Новом Саду наше одбојкаше који су у претходној сезони освојили Куп Србије.

Припремни период је прошао, а тренер одбојкаша Црвене звезде Томислав Кукањац не крије задовољство.

Цео припремни период смо провели заједно и све је протекло у најбољем реду. Одиграли смо десетак пријатељских утакмица. Екипа је у добром стању. Играли смо и неколико припремних мечева са ривалима из Суперлиге на којима ссмо побеђивали и видели где се налазимо у односу на њих. Једва чекамо да почне сезона – рекао је шеф стручног штаба београдских црвено-белих.

Обе екипе су доживеле доста промена у играчком кадру.

Екипа Војводине је доста промењена у односу на претходну сезону и имају доста нових играча. Ни ми, као ни они, не знамо шта можемо да очекујемо од те утакмице. Добро смо се припремили, уиграли се и верујем да смо спремни за борбу за Суперкуп.

Само два дана након Суперкупа Србије Војводина и Црвена звезда ће одиграти нови меч у Новом Саду, у оквиру 1. кола БПШ Суперлиге.

Утакмица Суперкупа је и добра увертира за почетак првенства и прилика да извучемо поуке, да исправимо неке ствари и пробамо да одиграмо бољу утакмицу – истакао је Кукањац.

Утакмица Суперкупа Србије између Војводине НС семе и Црвене звезде игра се у четвртак 3. октобра од 19 часова у малој сали СПЦ Војводина у Новом Саду, уз директан пренос на РТС-у. Меч ће судити Станислава Симић и Дејан Рогић.

Претходни текстМилојевић: Велика победа у прелепом амбијенту
Следећи текстМилуновић, Гобељић и Павков у репрезентацији