Милуновић: Звезда увек има највише циљеве

152

Црвена звезду је тријумфом над Мачвом (3:1) показала да у добром расположењу дочекује грчки Олимпијакос у утакмици која ће бити одиграна у уторак од 21 час. Наш дефанзивац Немања Милуновић, истиче да црвено-бели увек имају највише циљеве, без обзира на такмичење које играју.

Од када смо на жребу сазнали да ћемо се сусрести са Олимпијакосом, сви са нестрпљењем ишчекујемо ту утакмицу. Очекујем феноменалну атмосферу, све ће бити црвено-бело, а братство између ова два клуба је надалеко познато. Ипак, на терену ћемо се трудити да као Црвена звезда дамо све од себе да дођемо до победе и првих бодова у групи ове сезоне. Анализирали смо противника, знамо одакле прети највећа опасност, али и које су слабе тачке грчког великана – рекао је Милуновић.

Наш клуб испред себе има врло густ распоред, с обзиром на такмичење на три фронта, али стамени штопер Црвене звезде истиче да то додатно мотивише изабранике Владана Милојевића.

Црвена звезда у сваком тренутку има највише циљеве. Не смета нам такмичење на три фронта, већ нас додатно мотивише. Битна нам је Лига шампиона, а претендујемо и на титулу и освајање купа, тако да смо фокусирани на све изазове који нас очекују. Извукли смо поуке из вечитог дербија и знамо шта не сме да нам се дешава. Пораз од Партизана нас је тргао и уверен сам да ћемо одиграти добру утакмицу у уторак, те да ће навијачи уживати – истиче наш дефанзивац.

Милуновић очекује пуне трибине и сјајну атмосферу у уторак.

За велике утакмице нема потребе посебно звати навијаче. Уверен сам да ће бити пун стадион. Делије знају да су наш „дванаести играч“ у сваком тренутку, а овога пута ће ту бити и навијачи Олимпијакоса. Све то је само додатни подстрек за нас да се на терену покажемо што боље и остваримо позитиван резултат – закључује Милуновић.

Претходни текстУ сусрет противнику – Олимпијакос
Следећи текст„Звездице“ друге на турниру посвећеном јубилеју Радничког