Томане: Спремни и расположени дочекујемо Мачву

95

Црвена звезда славила је на гостовању против Вождовца (1:3) и вратила се на победничку стазу пред важне мечеве са Мачвом и Олимпијакосом. Португалски центарфор Томане вратио се у екипу након повреде и истакао да је задовољан приказаном игром целог тима.

На мечу против Вождовца показали смо снагу и карактер као што је шеф тражио од нас пре меча. Показали смо да поседујемо квалитет и остварили врло битну победу, иако смо играли на подлози која није карактеристична за нас. Вождовац је екипа која се одлично сналази на вештачкој трави, међутим ми смо успели да постигнемо чак три гола, а питање победника се ни у једном моменту није доводило у питање. Показали смо добру игру на мечу што нам свакако значи у наставку такмичења – рекао је Томане.

У нападу, поред Томанеа, тренер Милојевић као опције има и Боаћија, Павкова и младог Крстовића, али бивши фудбалер Тонделе наводи да га здрава конкуренција чини бољим играчем.

Имао сам проблема са повредом од самог доласка у Црвену звезду, сада сам се коначно опоравио и јако сам срећан што сам добио прилику да играм против Вождовца. Биће ми потребно мало времена да се вратим у најбољу форму и пружим максимум, задовољан сам издањем целе екипе, а ја ћу радити на томе да будем што бољи, да постигнем што више голова јер то је посао нападача. Одлично радимо на тренинзима, успео сам брзо да санирам проблеме са повредом и у будућности тек следе моје добре партије. У клубу радим са сјајним нападачима. И Павков и Боаћи су показали квалитет у Србији и у Европи, а са нама је и млади Крстовић, који је велики таленат и са њима могу само да напредујем – истакао је Томане.

Црвено-беле чека густ распоред у наредном периоду, следеће недеље се игра битан меч против Олимпијакоса, али Томане наглашава да им је Мачва тренутно приоритет.

У четири дана играћемо две врло важне утакмице, наставак првенства као и друга утакмица групне фазе Лиге шампиона. Ми се трудимо да концентрацију усмеримо само ка утакмици која нам предстоји, тако да је Мачва тренутно у фокусу. Већ се доста прича о Олимпијакосу, сусрет два братска клуба, и очекујем феноменалну атмосферу. Саиграчи ми стално причају колико је то братство јако, очекујем феноменалну атмосферу на стадиону. Навијачи ће сигурно допринети да на утакмици изгледамо још боље – закључио је Томане.

Претходни текстЧланови бесплатно на Мачву
Следећи текстПантелић: Братски сусрет квалитетних тимова