Црвена звезда у опреми Арду Спорта

184

Одбојкашки клуб Црвена звезда и компанија Арду Спорт из Ужица одржали су заједничку конференцију за медије на којој су озваничили сарадњу.

У Прес центру СД Црвена звезда наш клуб је потписао Уговор о техничком спонзорству са компанијом Арду Спорт. Уговор су потписали Александар Арсић, власник и генерални директор компаније Арду Спорт и Ана Аврамовић, генерални директор ОК Црвена звезда.

Драго ми је да можемо да објавимо да ћемо данас потписати уговор са компанијом Арду Спорт из Ужица која ће бити наш званични снабдевач спортске опреме у наредне три године. Надам се да ћемо ми својим резултатима допринети да компанија прошири своју област и број клубова који ће носити њену опрему, али је сигурно да ћемо бити и прави промотери за одбојкашку опрему. Пожелела бих да ово наше партнерство буде успешно и дуготрајно – истакла је Ана Аврамовић.

Присутне је поздравио и власник и генерални директор Арду Спорта г. Александар Арсић.

Од почетка наш концепт је да направимо сарадњу са клубовима који су везани за Факултет спорта и управо из тог разлога апелујем на ове младе људе да завршавају своје школе које ће им много значити на крају играчке каријере. Тај дух Западне Србије и дух ДИФ-а носимо кроз гене наше фирме. Црвена звезда је логичан след и једна степеница више за нашу компанију. До сада смо имали, условно речено, мале клубове, имамо и клубове широм Европе, али Црвена звезда је најзвучније име. Сарадња са црвено-белима ће нас учинити бољим и верујем да ће клуб имати пуно добрих резултата у нашој опреми – рекао је Арсић.

Одбојкашице и одбојкаши Црвене звезде, као и пријатељи и представници медија, добили су пригодне поклоне Арду Спорта, компаније која ће у наредне три сезоне бити званични снабдевач спортске опреме црвено-белих.

Претходни текстЦрвено-бели допутовали у Загреб на Суперкуп
Следећи текстXVIII Меморијални турнир „Драган Шакота Шале“