Звезда у другој рунди Континентал Купа

51

Хокејаши Црвене звезде остварили су и трећу победу у А групи Континентал Купа. Тријумфом против Ирбиса резултатом 5:4 наша екипа је освојила 1. место и обезбедила је пласман у наредну рунду такмичења.

Најефикаснији у тиму Јовице Руса био је Михаел Даниел са 2 гола и једном асистенцијом. Гол и две асистенције забележио је Угљеша Новаковић, Марко Драговић је уписао по гол и асистенцију, а Влачеслав Чегринцев је постигао један погодак.

Црвена звезда је остварила максималан учинак у Истанбулу са све три победе и девет бодова. У другој рунди такмичења црвено-бели ће играти у групи Ц у Броварију у Украјини. Уз домаћи Донбас наш тим ће одмерити снаге и са екипама Мого Рига из Летоније и Корона Брашов из Румуније.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА – ИРБИС 5:4 (0:0, 4:2, 1:2)

Истанбул – Гледалаца: 64. Судије: Рошчин, Асланбеј, Ајгун. Казне: Црвена звезда 14 минута, Ирбис 26 минута.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Степановић, Митић, Подунавац, И. Јанковић (1ас), Анић (1ас), Бркушанин (1ас), Чегринцев 1, Даниел 2 (1ас), Новаковић 1 (2ас), Цвик, Шпањевић, Драговић 1 (1ас), Младеновић, Вукићевић, Гвозденовић, Анђелковић, Вуковић, Таракан, Д. Јанковић, Поповић, Марковић, Машић. Тренер: Јовица Рус.

ИРБИС: Димитров, Асенов, Мухачев (2ас), Перминов (1ас), Турин, Орлов, Дусицка 1, Цветанов, Чроми 1 (1ас), Диков (1ас), Наков 1, Бојађиев (1ас), Гјуров, Бачваров, Георгиев 1, Славов, Гачев, Тодоров. Тренер: Ивајло Велев.

Претходни текстУбедљива победа наших кадета
Следећи текстПали се Звездина машина!