Милојевић: Идемо даље

82

Шеф стручног штаба Црвене звезде изнео је утиске после утакмице првог кола групне фазе Лиге шампиона и пораза од минхенског Бајерна (3:0).

– Честитао бих играчима Бајерна на победи, али и мојим фудбалерима на пожртвовању на данашњем мечу. Мислим да се нисмо уплашили и да смо успели да сузимо просторе њихових добро организованих напада и да пробамо брзом транзицијомм да их угрозимо. Такође нисмо успели да боље организујемо игру и лопта није циркулисала по средини терена онако како смо желели. Врло лако смо под великим притиском губили посед, али мислим да смо у другом полувремену неке ствари исправили. С друге стране, измене су допринеле да немамо тај притисак већ да кроз наш посед нападнемо њихову задњу линију. Имали смо доста изгледних полу-прилика. Остаје жал што смо примили два гола у завршници, нарочито трећи гол, али анализираћемо у наредном периоду и сигуран сам да ће бити боље. Идемо даље, ово је групна фаза. Има још доста да се игра – поручио је Милојевић.

Осврнуо се Звездин стручњак на то да се на овом нивоу Лиге шампиона и најмања грешка скупо плаћа.

– На овом нивоу морамо налазити права решења у право време. Ако немате тачан тајминг онда сте у великом проблему. Мислим да је то утицало код другог гола. У првом полуврему смо имали много проблема са изгубљеним лоптама на нашој половини. Овде се грешке не праштају и морамо да учимо из њих – заклучио је тренер Црвене звезде Владан Милојевић.

Претходни текстБајерн Минхен – Црвена звезда 3:0 (1:0)
Следећи текстБорјан: Глава горе