Милојевић: Даћемо све од себе

14

Тренер црвено-белих Владан Милојевић изнео је очекивања пред утакмицу првог кола Лиге шампиона против екипе Бајерна која се игра сутра од 21 час на Алијанц Арени.

Веома смо срећни и задовољни, радили смо вредно и напорно од почетка јула како бисмо дошли до нашег циља, а то је улазак у Лигу шампиона. Сам улазак у најелитније европско такмичење је нешто најлепше што можете да доживите као тренер и као играч. Огроман успех за клуб је да се нађе међу 32 најбоље екипе у Европи. Имали смо притисак током квалификација, али што се тиче групне фазе, пресије нема. Све екипе које се налазе у Лиги шампиона су добре, квалитетне и заслужују да буду овде. Оно што ми треба да урадимо је да изађемо, одиграмо што је боље могуће, уживамо и дамо све од себе. Играмо против феноменалног противника, сувишно је било шта говорити о Бајерну, доста тога се зна, сигурно је један од претедената на трофеј ове године. Ми препуштамо улогу фаворита другима, али немамо разлога да се било кога плашимо. Мислим да није потребна посебна мотивација и да нешто додатно кажем. Сама чињеница да сте учесник Лиге шампиона, да играте са оваквим противницима и на оваквом стадиону који ће сутра бити пун наших навијача који нас прате свуда је довољна мотивација за свакога – истакао је Милојевић.

Црвена звезда је пред утакмицу са Бајерном добила подршку од актера чувеног двомеча из 1991. године.

Значи нам подршка, не само од Југовића који је био феноменалан играч, већ и свих осталих фудбалера из те генерације која је победила Бајерн и освојила Лигу шампиона. Изузетно је лепо да видите легенде које вас прате и које су сваки дан уз Црвену звезду и моје играче.

За сутрашњу утакмицу, шеф стручног штаба црвено-белих неће моћи да рачуна на Милана Родића који је остао у Београду због повреде.

Родић је задобио повреду после утакмице са Инђијом за коју смо сматрали да није озбиљна, нажалост испоставило се да резултати нису добри. Сви остали играчи су спремни и орни за утакмицу. Мислим да имам добру екипу у којој сваки играчи заслужује да буде у стартних једанаест, а видећемо за кога ћу се на крају определити – завршио је Милојевић.